Kauttamme saat laadukkaat kotisivut

Kaiken lähtökohtana on kotisivujen toimivuus laitteesta riippumatta sekä helppo päivitys ja ylläpito. Rakennamme kotisivusi WordPress.com palveluun, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia erillisestä hosting -palvelusta vaan kaikki tulee hoidettua yhdellä kertaa yhdestä paikasta ja mikä parhainta yhdellä laskulla.

Miksi valita kotisivujen rakennus HEIMOsta?

Me uskomme siihen, että kotisivut ovat käyntikortti yritykseesi ja panostamme siihen mitä kotisivut kertovat yrityksestäsi aina asiakaspolun rakentamisesta etusivulta ostoskoriin tai yhteydenottoon. Katsomme kotisivusi kokonaisuutena, jossa merkityksensä on teksteillä, kuvilla, visuaalisella ilmeellä unohtamatta tärkeintä – kotisivujen rakenteen sopivuutta yrityksesi tarpeisiin.

Me rakennamme sivut kanssasi niin, että sinun on helppo jatkaa sivuston sisällön päivittämistä joko itse tai kauttamme.

Hinnoittelu

Simppeliä simppelimpi kotisivu

Kun kotisivun on tarkoitus toimia staattisesti yrityksen toimintaa esittelevänä ja yhteydenottoja varten.

Sisältää:

Hinta 590e + ylläpito 20e/kk.

Simppeli+

Simppeli+ -kotisivut ovat erinomaiset kun tarvitaan esitellä toimintaa hieman monipuolisemmin ja sivustolle päivitetään esim. blogitekstejä, galleriakuvia tai tapahtuma/kurssilistausta tms.

Hinta 790e + ylläpito 25e/kk.

Pienet yksittäiset muutokset/päivitykset kuuluvat ylläpitomaksuun (esim. kuvanvaihto tai blogikirjoituksen siirto alustalle ja ajastus tms.).

Hinnat alv. 0%.

Kotisivujen lisäksi tarjoamme palveluita mm. yrityksen visuaalisen ilmeen luomiseen, käyntikortteihin, logon suunnitteluun sekä markkinointimateriaaleihin.

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä