fbpx

Usein kysyttyä

Kenelle HEIMOlaisuus on tarkoitettu?

 • HEIMOlaisten verkosto on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet sosiaalisen median hyödyntämisestä ja kaupallisista yhteistöistä osana oman brändin rakentamista.
 • Henkilöille, jotka ovat esim. ammattiin valmistuneita ja haluavat kehittää kanaviaan, hyödyntää somea markkinoinnissaan ja lisätä tuloja mm. yhteistöiden kautta.
 • Henkilöille, jotka ovat ovat jo tehneet pitkäjänteistä työtä ja omasta kanavasta on alkanut hahmottua oma brändi ja halutaan siirtyä ammattimaisempaan sisällöntuotantoon johon osaltansa kuuluu yhteistyöt.
 • Henkilöille joita kiinnostaa kaupallisista yhteistöistä saatavat tulot joko sivutoimisesti tai jopa päätoimisesti muttei halua perustaa omaa yritystä.

Mitä eroa on HEIMO Interactiven (verkosto) ja HEIMO osuuskunnan palveluilla?

 • HEIMO Interactiven verkosto (HEIMOlaiset) tarjoaa vaikuttaja-agentuuripalveluita auttaen vaikuttajia sosiaalisen medioiden kanavien kehittämisessä ja kaupallistamista. Pyrimme myös myymään aktiivisesti verkostomme jäseniä kaupallisille kumppaneille. Liity HEIMOlaisten verkostoon.Lisäksi HEIMO Interactiven kautta autamme yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä tarjoten laskutuspalvelun verkostomme jäsenille, tarjoamme kirjanpitopalveluita toiminimille ja osakeyhtiöille sekä mm. yrityksen perustamispalvelun.
 • HEIMO Osuuskunnan jäseneksi pääsyn edellytyksenä on, että olet saavuttanut sosiaalisessa mediassa tason joko omalla persoonalla, ammattitaidolla tai tuotteella/palvelulla jossa esim. kaupallisten yhteistöiden tai vaikkapa omien tuotteiden/palveluiden laskutuksessa kannattaa miettiä yritysmuotoa.

  Osuuskunnan jäsenenä voit työllistää itsesi ilman yrittäjän velvollisuuksia ja byrokratiaa.  Muita osuuskunnan hienoja ominaisuuksia on mahdollisuus vaikuttaa osuuskunnan toimintaan osuuskunnan kokouksessa sekä osuuskunnan tuloksesta mahdollisesti saatava vuosittainen “bonus”.

  HEIMO Osuuskunta on työosuuskunta ja poiketen monista laskutuspalveluista HEIMO Osuuskunnan jäsenenä sinut katsotaan palkansaajaksi ja tuloistasi riippuen sinulla säilyy oikeus mm. peruspäivärahaan ja työmarkkinatukiin. Lue lisää osuuskunnasta ja liity jäseneksi.

Miksi liittyisin HEIMOlaiseksi verkostoon?

 • HEIMOn verkoston jäsenenä sinulle on parhaimmat mahdollisuudet kanaviesi kaupallistamiseen ja tuemme matkaasi harrastuksesta ammatiksi tarjoten kaikki tarvitsemasi palvelut yhden katon alta (sisältösuunnittelu, visuaalisuus, strategia, kaupallisuus, laskutus, yrittäjyys, verotus jne.)! Verkostossa saat myös toisilta jäseniltä hyödyllisiä vinkkejä ja tukea. Liity HEIMOlaiseksi.

Olen kiinnostunut kaupallisuudesta ja sitä kautta mahdollisesta yrittäjyydestä. Miten voitte auttaa?

 • Kaupallisuuden rakentaminen vaatii työtä, mutta onnistuessaan voit tienata sillä joko päätoimisesti tai sivutoimisesti. Kun yhteistöiden määrä ja rahallinen arvo on pienempää, niin HEIMOn kautta laskutat yhteistyöt esim. verokortillasi. Kanavasi ja palkkioittesi kasvaessa sinulla on mahdollisuus liittyä HEIMON osuuskuntaan jäseneksi ja sitä kautta päästä käsiksi yrittäjyyteen ja osuuskunnan etuihin ilman yrittäjyyden tuomia velvollisuuksia tai riskejä. Autamme myös oman yritysmuodon ja yrityksen perustamisessa kun yrittäjyys tulee sinulle ajankohtaiseksi.

Maksaako HEIMOlaisuus mitään?

 • HEIMOn verkostoon liittyminen on maksutonta. Sisällytämme palkkiomme solmittuihin kampanjakokonaisuuksiin ja veloitamme yrityksiltä koordinointipalkkion. Maksat ainoastaan jos ostat muita palveluiltamme: kursseja, tapahtumia, kanavien muokkaamista/kehittämistä tai vaikkapa laskutuspalveluamme jolloin itse hoidat kaiken koordinoinnin mutta me laskutamme yhteistyön. Tutustu hinnastoon tästä ja liity HEIMOlaiseksi

Minne ohjaan saamani kaupalliset yhteistyötarjoukset?

 • Yhteistyötarjoukset ohjataan info@heimointeractive.com -osoitteeseen. Me huolehdimme kampanjakokonaisuuden koordinoinnista sekä sinun että yrityksen kanssa hoitaen sopimukset, aikataulutukset, sisällöt sekä laskutuksen.

Miksi on tärkeää, että HEIMO Interactive hoitaa saamasi yhteistyötarjoukset?

 • Sitoutumalla verkostomme jäseneksi sinä voit keskittyä kanaviesi sisällöntuotantoon ja unohtaa yhteistöihin liittyvän koordinointiin, aikataulutukseen, sisältöneuvotteluihin, sopimuksiin sekä laskutukseen menevän ajan ja vaivan.
 • Jotta saamme käsityksen kaupallisen potentiaalin kokonaisuudesta sekä tiedämme mihin suuntaan haluat kanaviasi viedä ja sitä kautta osaamme valita sinulle oikeita yhteistöitä.
 • Kanaviesi lukija/seuraajamäärien kehittyessä myös palkkiot nousevat. Jotta voimme neuvotella parhaan palkkion sinulle, on meidän tärkeä tietää kokonaisuus.
 • Seuraamme myös palkkioitesi määrää ja kartoitamme milloin olisi paras siirtyä verokortista esim. osuuskunnan jäseneksi tai perustaa oma yritys.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close