kirjanpito_suosittelubanneriTervetuloa HEIMO Interactiven asiakkaaksi. 

HEIMO Interactive tarjoaa monipuolisesti palveluja pienten – keskisuurten yritysten sekä ammatinharjoittajien kirjanpitoon, veroneuvontaan ja markkinointiin (esim. käyntikortit, flyerit, verkkosivut, SoMe-markkinointi (mm. vaikuttajamarkkinointi) & SoMe-strategiat).

Meiltä saat tarvittaessa kokonaisvaltaisen paketin yrityksesi avuksi.

Toimintamme perustuu yksilölliseen palveluun, jossa taloushallinnon termistö ja asiat esitetään asiakaslähtöisesti. Toivomme joko henkilökohtaista (pääkaupunkiseudulla) tai netin välityksellä tapahtuvaa tarpeiden ja palveluiden selvittämistä ennen yhteistyön aloittamista. Maantieteellisyys ei ole este – palvelemme puhelimitse, sähköpostitse, Skypen ja Whatsappin kautta.

Osaamista meiltä löytyy reilun 20 vuoden kokemuksella!

Hinnasto (hinnat alv. 0%)

Kuukausiveloitus sisältää mm.:
Aineiston järjestelyn ja tositteiden kirjauksen, arvonlisäverolaskelman, myynti- ja ostoreskontran seurannan, arvonlisäveroilmoitusten lähettämisen, yleiset raportit ja reskontratulosteet

HUOM! Pyydäthän tarjouksen alla olevalla yhteydenottolomakkeella, jos yrityksesi on tilintarkastuksen alainen tai tarvitsee lisäpalveluita (esim. laajempi verosuunnittelu, myynti/ostoreskontra)

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun piakkoin yhteyttä!

Voit myös soittaa meille p. 050 4703 666 (ma-pe 10-16) tai laittaa tarkemman tarjouspyynnön suoraan info@heimointeractive.com.