HEIMO Interactive on täysin uudenlainen palvelu vaikuttajille ja vaikuttajiksi haluaville. Verkostoomme kuuluu laaja valikoima vaikuttajia eri aloilta – Sosiaalisen median alustasta riippumatta.

Yhteistyö vaikuttajien kanssa voi olla vaikkapa tapahtumaan osallistumista, tuotepromoamista, sisällöntuotantoa vaikuttajan tai yrityksen kanaviin tai vaikkapa tuotteen/palvelun markkinoinnin suunnittelua. Yhteistyö muokataan juuri sellaiseksi kuin yrityksesi tarvitsee.

Me autamme löytämään juuri sinun yrityksen tuotteille/palveluille sopivimmat vaikuttajat sekä kanavat koordinoiden kokonaisuuden niin että yrityksesi sekä vaikuttajat voivat keskittyä itse yhteistyöhön ja me hoidamme taustalla kaiken muun.

Autamme myös yritystäsi miettimään minkä tyyppinen sisältö toimii kohderyhmille ja missä alustassa, joten vaikkei yritykselläsi olisi vielä mielessä vaikuttajamarkkinointi niin otathan yhteyttä niin kerromme lisää.

Vai oletko kenties itse palveluntarjoaja ja haluat tarjota HEIMOlaisille yrityksesi palveluita liittymällä HEIMOn palvelurinkiin? Haemme jatkuvasti kumppaneita mm. valokuvauksen, videotuotannon, sisältösparrauksen jne. saralla.

Tietosuoja- ja rekisteriselosteen löydät tästä.