Onko Somen päivittäminen ollut tähän asti harrastus, mutta haluaisit siirtyä ammattimaisempaan tuottamiseen? Olet kenties saanut jo yhteistyöehdotuksia? Oletko kenties oman alasi ammattilainen ja haluat lähteä rakentamaan ammattitaidostasi elinkeinoa sosiaalista mediaa hyödyntäen? Tai oletko siinä vaiheessa, että mietit mahdollista yrittäjyyttä?

Me haemme verkostoomme jatkuvasti mukaan uusia kasvoja. Liittyminen on helppoa ja maksutonta.

Me toimimme agenttinasi hoitaen kaiken mitä yhteistöiden hallinnointiin liittyy ja toteutuneista yhteistyösopimuksista perimme yrityksiltä/kumppaneilta koordinointipalkkion, joka sisältää yhteistyön brieffauksen, tarjouksen, sopimuksen, aikataulutuksen, sisällön sparrailun, kontaktit vaikuttajaan, laskutuksen jne. Näin sinulle jää enemmän aikaa ja voit keskittyä olennaiseen!

Laughing young business entrepreneurs celebrating a success

Jos vastaat kyllä alla oleviin kohtiin niin sinulla on mahdollisuus liittyä HEIMOlaiseksi.

  • Julkaiset sisältöä aktiivisesti ja säännöllisesti (3-7krt/vko) sosiaalisen median kanavissa ja sinulla on kanavasta riippuen keskimäärin yli 2000 sitoutunutta seuraajaa/lukijaa kk/tykkääjää.
  • Olet oman esim. ammattisi tai harrastuksesi kautta kiinnostunut sosiaalisen median hyödyntämisestä ja haluat sparrata missä, miten ja mitä tehdään jotta kanavasi kehittyy (mm. ammattiin valmistumassa/neet).
  • Olet tehnyt pitkäjänteistä työtä kanaviesi kanssa ja haluat tehdä työtä sisältöjesi parissa joko päätoimisesti tai sivutoimisesti.
  • Kanavasi ja brändisi myynti toimii molempiin suuntiin – Me teemme aktiivista myyntityötä suoraan yrityksille sekä media-alan toimistoille ja sinä puolestasi ohjaat muiden verkostojen tavoin sinulle tulevat yhteistyöpyynnöt kauttamme ja saat tueksesi meiltä ”koordinaattorin” joka auttaa yhteistöiden kanssa.
  • Me hoidamme yhteistöiden hinnoittelun, sopimukset, aikataulutukset ja koordinoinnin, jotta sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi. Me varmistamme parhaan mahdollisen korvauksen työstäsi, varmistamme että sopimukset täyttyvät puolin ja toisin sekä hoidamme tarvittaessa mahdollisten korvausten perinnän.
  • Sinulla on myös mahdollisuus liittyä HEIMOn osuuskuntaan kanavasi kehittyessä ja kasvaessa tai tarvittaessa avustamme yritysmuodon valinnassa, perustamisessa ja taloushallinnollisissa asioissa.
  • Järjestämme HEIMOlaisille koulutusta ja tapahtumia mm. kirjoittamisesta, kuvaamisesta ja digimarkkinoinnista.
  • Jaamme uusimmat ja mielenkiintoisimmat sisältösi omissa kanavissa ja näin voit saada uusia faneja verkostoosi.
  • Uutiskirjeen kautta saat ajankohtaisia vinkkejä sosiaalisen median alustojen käyttöön.

Jos et ole vielä suunnitellut kanavasi/kanaviesi kaupallisuutta tai kehittämistä ammattimaisempaan suuntaan niin tilaathan kuitenkin uutiskirjeemme, jossa jaamme ajankohtaisia vinkkejä sisällöntuottajille.

Liity postituslistallemme ja kuule uusimmat vinkit ensimmäisenä!

* indicates required


 

LIITY HEIMOLAISEKSI YHTEISÖÖMME

Alla on paljon kysymyksiä, mutta ne ovat meille tärkeitä työkaluja kanavasi ymmärtämiseen. Täytäthän alla olevat tiedot niin olemme sinuun yhteydessä.

Tutustuthan tietosuoja- ja rekisteriselosteeseemme.