Onko Somen päivittäminen ollut tähän asti harrastus, mutta haluaisit siirtyä ammattimaisempaan tuottamiseen? Olet kenties saanut jo yhteistyöehdotuksia? Oletko kenties oman alasi ammattilainen ja haluat lähteä rakentamaan ammattitaidostasi elinkeinoa sosiaalista mediaa hyödyntäen? Tai oletko siinä vaiheessa, että mietit mahdollista yrittäjyyttä?

Me haemme verkostoomme jatkuvasti mukaan uusia kasvoja. Liittyminen on helppoa ja maksutonta.

Me toimimme agenttinasi hoitaen kaiken mitä yhteistöiden hallinnointiin liittyy ja toteutuneista yhteistyösopimuksista perimme yrityksiltä/kumppaneilta koordinointipalkkion, joka sisältää yhteistyön brieffauksen, tarjouksen, sopimuksen, aikataulutuksen, sisällön sparrailun, kontaktit vaikuttajaan, laskutuksen jne. Näin sinulle jää enemmän aikaa ja voit keskittyä olennaiseen!

Laughing young business entrepreneurs celebrating a success

Jos vastaat kyllä alla oleviin kohtiin niin sinulla on mahdollisuus liittyä HEIMOlaiseksi.

Jos et ole vielä suunnitellut kanavasi/kanaviesi kaupallisuutta tai kehittämistä ammattimaisempaan suuntaan niin tilaathan kuitenkin uutiskirjeemme, jossa jaamme ajankohtaisia vinkkejä sisällöntuottajille.

Liity postituslistallemme ja kuule uusimmat vinkit ensimmäisenä!

* indicates required


 

LIITY HEIMOLAISEKSI YHTEISÖÖMME

Alla on paljon kysymyksiä, mutta ne ovat meille tärkeitä työkaluja kanavasi ymmärtämiseen. Täytäthän alla olevat tiedot niin olemme sinuun yhteydessä.

Tutustuthan tietosuoja- ja rekisteriselosteeseemme.