12316560_10153421515173757_5087476729149666664_n

Idea HEIMO Interactivesta lähti muhimaan vuonna 2017. Olen itse blogannut vuodesta 2002 lähtien ja ensimmäisen yritykseni perustin vuonna 2007 keskittyen tuotemyynnin lisäksi maahantuontiin, verkkokauppaan, tuotemarkkinointiin, tapahtumiin sekä brändäykseen. Yritystoiminnan ohella työskentelin viimeiset 16 vuotta suuren kansainvälisen pörssiyhtiön markkinoinnissa ja kohderyhmänäni oli 18-35 -vuotiaat. Tuotteet ja palvelut joita markkinoin eivät olleet niitä kaikista seksikkäimpiä eivätkä tuotteet olleet myöskään kuluttajien mielessä joka päivä, joten tarvittiin aika paljon luovuutta kohderyhmän tavoittamiseen.

Viimeiset 8 vuotta olen keskittynyt vahvasti sosiaaliseen mediaan, vaikuttajiin sekä henkilöbrändäykseen ja olen todennut, että yritysten näkökulmasta vaikuttajaverkostoja on useita, mutta olemassa olevat verkostot ovat painottuneet vahvasti kanavakohtaiseksi. Lisäksi verkostoissa on vähän vaikuttajia suhteessa kokonaismäärään, joten tarjolla on kourallinen suurimpia ”tilejä” ja moni helmi jää ulos verkostoista. Vaikuttajan näkökulmasta verkostoihin pääseminen on vaikeahkoa – ja vaikuttajan on pitänyt tehdä itse jo suuri työ saadakseen yleisönsä ennen kuin pääsee verkostoon. Ja ennen kuin verkostoon pääsee tulee eteen teknisten uutuuksien ja ominaisuuksien opettelu, kanavan ilmeen suunnittelu, sisältöideointi, kaupallistaminen, markkinointi ja sitten vielä itse yrittäjyys! Siinä jää helposti itse sisällöntuotanto toiselle sijalle ja pikku hiljaa motivaatio hiipumaan joko osaamisen tai ajan puutteen vuoksi.

Ideasta kehittyi HEIMO Interactive – yritys joka auttaa ja tukee vaikuttajaa siinä pisteessä kun halutaan lähteä viemään omaa sisällöntuotantoa kaupalliseen suuntaan ja kenties jopa tekemään siitä itselleen se palkkatyö – joko päätyön ohelle sivutuloksi tai jopa ihan päätoimeksi työllistämällä itse itsensä. HEIMO Collective Osuuskunta tulee tässä apuun kun sosiaalisen median kautta alkaa syntymään taloudellista hyötyä. Osuuskunnassa voi olla ilman, että tarvitsee huolehtia byrokratiasta ja yrittäjyyteen liittyvistä vastuista ja velvollisuuksista ja keskittyä ydinosaamiseen – eli sisällöntuotantoon.

HEIMO Interactiven ja HEIMO Collective Osuuskunnan takaa löytyy osaamista tarjoamistamme palveluista vuosikymmenten kokemuksella!

Näin syntyi HEIMO Interactive sekä HEIMO Osuuskunta ja syyskuussa 2018 päästiin vihdoin lanseeraamaan palvelumme.

Yhteistyötä innolla odottaen,

Nana Leiponen

HEIMO Interactiven sekä HEIMO Collective Osuuskunnan toimitusjohtaja sekä perustajajäsen